Oosterhamrikkade

Oosterhamrikkade 103-107Bijzonderheden

Bijzonderheden

Open 24/7
Outdoor parking
No max. height
No pedestrian door
EV charging point
Wheelchair accessible
Show more

  • Don’t forget to end your parking session when leaving the location!Goedkoop parkeren Oosterhamrikkade

Naar Groningen voor je werk of een avondje uit? Wat je reden ook is, als jij op zoek bent naar een parkeerplek in de buurt van De Oosterparkbuurt of het Noorderplantsoen zit...

Goedkoop parkeren Oosterhamrikkade

Naar Groningen voor je werk of een avondje uit? Wat je reden ook is, als jij op zoek bent naar een parkeerplek in de buurt van De Oosterparkbuurt of het Noorderplantsoen zit je bij ParkBee goed. Onze parkeerlocatie Oosterhamrikkade ligt op loopafstand van De Oosterparkbuurt of het Noorderplantsoen. Hier kun je voordelig parkeren. Dat is handig, want in de stad kunnen de parkeerkosten hoog oplopen en is het vinden van een parkeerplek lang niet altijd eenvoudig. 

Op de Oosterhamrikkade locatie parkeer je tot wel 30% goedkoper dan het straattarief en aanzienlijk voordeliger dan commerciële parkeergarages. Je kunt ter plekke inrijden of van tevoren je parkeerplek reserveren. Met een reservering is een parkeerplek voor je auto gegarandeerd en hoef je niet rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats.

De ParkBee-parkeerlocatie Oosterhamrikkade is de ideale parkeerplek als je gezellig gaat winkelen of uit eten gaat, maar ook als je een zakelijke bespreking hebt in de buurt. De locatie ligt vlakbij De Oosterparkbuurt of het Noorderplantsoen. Blijf je in Groningen overnachten? Dan kun je je auto hier veilig laten staan.

Door te parkeren op een locatie van ParkBee bespaar je dus zowel tijd als geld. Reserveer nu en verzeker jezelf van een parkeerplek in de buurt van Het Noorderplantsoen.

Eenvoudig mobiel parkeren

Op onze parkeerlocaties kun je gemakkelijk in- en uitrijden met je smartphone. Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief. Zo betaal je nooit te veel en kun je komen en gaan wanneer jij wilt. Omdat we samenwerken met de bekendste parkeerapps van Nederland, zoals Parkmobile en Park-line, wordt parkeren dus nóg eenvoudiger. Bekijk hier welke parkeerapps je kunt gebruiken. Ook erg handig: bij ParkBee heb je nooit contant geld nodig om te parkeren. Je hebt dus geen gedoe meer met parkeertickets die kwijtraken of bonnetjes die je nog moet bewaren.

Ook kun je eenvoudig een parkeerplek reserveren voor de door jouw gewenste datum en tijd, op allerlei locaties in Nederland. Waaronder dus ook de Oosterhamrikkade locatie. Dit is handig als je van tevoren al weet dat je Groningen gaat bezoeken. Bijvoorbeeld als je hier blijft overnachten of als je voor werk een afspraak hebt ingepland. Het reserveren doe je eenvoudig via deze website. Na je boeking ontvang je een e-mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde dag en tijd. Zo weet je zeker dat er een plek voor jou beschikbaar is en houd je de parkeerkosten zo laag mogelijk.

 De stad in beweging.  

Wist je dat zo’n 15 procent van alle openbare ruimte een straat parkeerplek is? Toch is het altijd zoeken naar een plekje voor je auto. Bij ParkBee willen we dit probleem oplossen. Wij ontwikkelen daarom slimme technologie waarmee we bestaande parkeerplekken bereikbaar maken voor het publiek. Bijvoorbeeld in de garages van kantoorpanden, hotels of appartementencomplexen. We werken samen met verschillende bekende parkeerapps, zodat je snel en eenvoudig kunt parkeren. Zo zorgen we voor minder auto’s op straat en kunnen we ruimte teruggeven aan de stad. Help je mee? Parkeer met ParkBee en #keepyourcitymoving.

Show more

Inrijden

Uitrijden

Bekijk prijsberekening