Remisestraat

Remisestraat 4Bijzonderheden

Bijzonderheden

Limited hours
Indoor parking
2 meter doorrijhoogte
Pedestrian door
EV charging point
Not wheelchair accessible
Show more

  • Opening hours

    Mon - Fri: 06:30 - 19:00

  • This location uses a presence sensor for access: place your car close to the gate when getting in and out.Goedkoop parkeren Arnhem Centrum

Ga je met de auto naar Arnhem en ben je op zoek naar een goedkope parkeerplek? Zeker in de stad kunnen de parkeerkosten hoog oplopen. Parkeer daarom je auto op een ParkBee-locatie in de buurt...

Goedkoop parkeren Arnhem Centrum

Ga je met de auto naar Arnhem en ben je op zoek naar een goedkope parkeerplek? Zeker in de stad kunnen de parkeerkosten hoog oplopen. Parkeer daarom je auto op een ParkBee-locatie in de buurt van het Centrum van Arnhem. Hier kun je voordelig parkeren. 

Op de Remisestraat locatie parkeer je tot wel 30% goedkoper dan het straattarief en aanzienlijk voordeliger dan commerciële parkeergarages. De ParkBee-parkeerlocatie Remisestraat is de ideale parkeerplek als je gezellig gaat winkelen of uit eten gaat. De locatie ligt vlakbij het Centrum van Arnhem. Je kunt ter plekke inrijden of van tevoren je parkeerplek reserveren. Dan is een plek voor je auto gegarandeerd en hoef je niet rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats. Blijf je slapen in Arnhem? Dan kun je je auto hier veilig laten staan.

Door te parkeren op een locatie van ParkBee ben je dus een stuk voordeliger uit. Ook kun je tijd besparen, omdat je bestemming op loopafstand is. Reserveer nu en verzeker jezelf van een goedkope parkeerplek in de buurt van het Centrum van Arnhem.

Eenvoudig mobiel parkeren

Bij ParkBee heb je geen contant geld nodig. Op onze parkeerlocaties kun je gemakkelijk in- en uitrijden met je smartphone. Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief. Zo betaal je nooit te veel en kun je komen en gaan wanneer jij wilt. Omdat we samenwerken met de bekendste parkeerapps van Nederland, zoals Parkmobile en Park-line, wordt parkeren dus nóg eenvoudiger. Bekijk hier welke parkeerapps je kunt gebruiken.

Ook kun je via onze website eenvoudig een parkeerplek reserveren voor de door jouw gewenste datum en tijd, op allerlei locaties in Nederland. Waaronder dus ook de Remisestraat. Dit is handig als je van tevoren al weet dat je Arnhem gaat bezoeken. Bijvoorbeeld als je hier blijft overnachten of gaat winkelen. Het reserveren doe je eenvoudig via deze website. Na je boeking ontvang je een e-mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde dag en tijd. Zo weet je zeker dat er een plek voor jou beschikbaar is en houd je de parkeerkosten zo laag mogelijk.

Abonnement ParkBee Arnhem Centrum

Bij de parkeerlocatie ParkBee Hoogoorddreef is het ook mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten. Met dit abonnement heb je 24/7 toegang tot de locatie in Arnhem. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van een parkeerplaats en is reserveren niet meer nodig. Dé uitkomst voor iedereen die zorgeloos wil parkeren!

De stad in beweging 

Wist je dat zo’n 15 procent van alle openbare ruimte een straatparkeerplek is? Toch is het altijd zoeken naar een plekje voor je auto. Bij ParkBee willen we dit probleem oplossen. Wij ontwikkelen daarom slimme technologie waarmee we bestaande parkeerplekken bereikbaar maken voor het publiek. Bijvoorbeeld in de garages van kantoorpanden, hotels of appartementencomplexen. We werken samen met verschillende bekende parkeerapps, zodat je snel en eenvoudig kunt parkeren. Zo zorgen we voor minder auto’s op straat en kunnen we ruimte teruggeven aan de stad. Help je mee? Parkeer met ParkBee en #keepyourcitymoving.

Show more

Inrijden

Uitrijden

Bekijk prijsberekening