Scheldestraat

Scheldestraat 13Bijzonderheden

Bijzonderheden

Open 24/7
Outdoor parking
1.9 meter doorrijhoogte
Pedestrian door
EV charging point
Not wheelchair accessible
Show more

  • Alleen parkeren op het dek! Vergeet niet jouw parkeeractie te beëindigen bij het uitrijden!


Google reviews (16)Goedkoop parkeren Scheldestraat

Naar Den Haag voor je werk of een dagje erop uit? Wat je reden ook is, als jij op zoek bent naar een parkeerplek in de buurt van het centrum van Den Haag 

Goedkoop parkeren Scheldestraat

Naar Den Haag voor je werk of een dagje erop uit? Wat je reden ook is, als jij op zoek bent naar een parkeerplek in de buurt van het centrum van Den Haag zit je bij ParkBee goed. Onze parkeerlocatie ParkBee Scheldestraat ligt op loopafstand van Den Haag HS. Hier kun je voordelig parkeren. Dat is handig, want in de stad kunnen de parkeerkosten hoog oplopen en is het vinden van een parkeerplek lang niet altijd eenvoudig. Onze locaties zijn tot wel 30% goedkoper dan het straattarief en vaak aanzienlijk voordeliger dan commerciële parkeergarages.

Op de parkeerlocatie ParkBee Scheldestraat betaal je vaak 30% minder dan het straattarief. Je kunt ter plekke inrijden of van tevoren je parkeerplek reserveren. Dan is een plek voor je auto gegarandeerd en hoef je niet rond te rijden op zoek naar een parkeerplaats.

De ParkBee-parkeerlocatie Scheldestraat is de ideale parkeerplek als je gezellig gaat winkelen of uit eten gaat, maar ook als je een zakelijke bespreking hebt in de buurt. De locatie ligt vlakbij Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en De Bijenkorf Den Haag en op loopafstand van Pathé Spuimarkt en het Filmhuis Den Haag als je gezellig naar de film toe wilt gaan. Blijf je in Den Haag overnachten? Dan kun je je auto hier veilig laten staan.

Door te parkeren op een locatie van ParkBee bespaar je dus zowel tijd als geld. Reserveer nu en verzeker jezelf van een parkeerplek in de buurt van Den Haag.

Eenvoudig mobiel parkeren

Op onze parkeerlocaties kun je gemakkelijk in- en uitrijden met je smartphone. Je betaalt per minuut en de teller stopt automatisch bij het maximale dagtarief. Zo betaal je nooit te veel en kun je komen en gaan wanneer jij wilt. Omdat we samenwerken met de bekendste parkeerapps van Nederland, zoals Parkmobile, Park-line & Yellowbrick, wordt parkeren nóg eenvoudiger. Bekijk hier de parkeerapps die je kunt gebruiken. Ook erg handig: bij ParkBee heb je nooit contant geld nodig om te parkeren. Je hebt dus geen gedoe meer met parkeertickets die kwijtraken of bonnetjes die je nog moet bewaren.

Ook kun je eenvoudig een parkeerplek reserveren voor de door jouw gewenste datum en tijd, op allerlei locaties in Nederland. Waaronder dus ook ParkBee Scheldestraat. Dit is handig als je van tevoren al weet dat je Den Haag gaat bezoeken. Bijvoorbeeld als je hier blijft overnachten of als je voor werk een afspraak hebt ingepland. Het reserveren doe je eenvoudig via deze website. Na je boeking ontvang je een e-mail waarmee je toegang krijgt tot de parkeergarage voor jouw gereserveerde dag en tijd. Zo weet je zeker dat er een plek voor jou beschikbaar is en houd je de parkeerkosten zo laag mogelijk.

Abonnement ParkBee Scheldestraat

Bij de parkeerlocatie ParkBee Scheldestraat is het ook mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten. Met dit abonnement heb je 24/7 toegang tot de locatie in Den Haag. Voor een vast bedrag per maand ben je verzekerd van een parkeerplaats en is reserveren niet meer nodig. Dé uitkomst voor iedereen die zorgeloos wil parkeren!

 De stad in beweging 

Wist je dat zo’n 15 procent van alle openbare ruimte een straat parkeerplek is? Toch is het altijd zoeken naar een plekje voor je auto. Bij ParkBee willen we dit probleem oplossen. Wij ontwikkelen daarom slimme technologie waarmee we bestaande parkeerplekken bereikbaar maken voor het publiek. Bijvoorbeeld in de garages van kantoorpanden, hotels of appartementencomplexen. We werken samen met verschillende bekende parkeerapps, zodat je snel en eenvoudig kunt parkeren. Zo zorgen we voor minder auto’s op straat en kunnen we ruimte teruggeven aan de stad. Help je mee? Parkeer met ParkBee en #keepyourcitymoving.

Show more

Inrijden

Uitrijden

Bekijk prijsberekening