Weesperstraat

Nieuwe Prinsengracht 75

Now
Parking spot(s) available
Zone number
26829
Day rate per 24 hours
€22,50
Peak hours per hour
€3,25
Non peak hours per hour
€2,25
Dag tariff: per 24-uur
Peak hours: Mo t/m Sat (09:00 - 21:00)
Non peak hours: Mo t/m Sat (21:00 - 09:00) and Sunday

Location photos

Note!

Let op: Deze parkeergarage zit regelmatig vol. Houdt de live availability op deze pagina goed in de gaten. De parkeergarages Amstel en Westerpark zijn goede alternatieven om te parkeren en het centrum van Amsterdam te bezoeken.

 

 

Open 24/7
Indoor parking
No max. height
Pedestrian door
EV charging point
Wheelchair accessible

Goedkoopste parkeergarage vlakbij Carre en Artis!

Let op: Deze parkeergarage zit regelmatig vol. Houdt de live availability op deze pagina goed in de gaten. De parkeergarages Amstel en Westerpark zijn goede alternatieven...

Goedkoopste parkeergarage vlakbij Carre en Artis!

Let op: Deze parkeergarage zit regelmatig vol. Houdt de live availability op deze pagina goed in de gaten. De parkeergarages Amstel en Westerpark zijn goede alternatieven om te parkeren en het centrum van Amsterdam te bezoeken.

Bij deze ParkBee parkeergarage in op loopafstand van Carre, Artis en het Waterlooplein in Amsterdam parkeer je goedkoop met de Parkmobile of Park-line app. Deze parkeergarage ligt op slechts een paar minuten lopen van het Centrum van Amsterdam. Druk op ‘Navigeer naar’ om de locatie gemakkelijk te bereiken en bekijk onderstaande instructievideo hoe parkeren bij ParkBee werkt.

 Parkeergarage informatie

De ParkBee – Weesperstraat parkeergarage is gemakkelijk bereikbaar vanaf de Weesperstraat. Sla af richting de Nieuwe Prinsengracht en je treft de parkeergarage aan je linkerhand. De parkeergarage is afgesloten met een rolluik, maar deze is gemakkelijk te openen met de Parkmobile of Park-line App. Rij naar de parkeergarage, open de Parkmobile of Park-line App en druk op ‘Open slagboom’. De parkeergarage kun je te voet tevens via het rolluik verlaten. Binnen in de garage zit aan de muur een rode knop bevestigd. Klik op deze knop en het rolluik opent vanzelf.

Show more

Google reviews (10)

Ik heb afg dinsdag een bezoekje gebracht naar Amsterdam en voor het eerst gebruikte ik ParkBee om in de buurt van centrum Amsterdam goedkoper te kunnen parkeren. Ik gebruikte Parkmobiel al jaren en ParkBee is een mooie toevoeging bij Parkmobiel. Hoe de samenwerking precies is tussen ParkBee en Parkmobiel is mij niet duidelijk, wel het werkte goed en eenvoudig zoals in de film is getoond. Ik heb een 5 euro parkeertegoed gekregen bij de aanmelding. Het aantal vrije parkeerplaatsen is zeer beperkt en je moet echt constant checken op de site wil je echt parkeren op ParkBee garages! In Amsterdam centrum koste het mij flink zoeken en rondjes rijden naar parkeergarage ParkBee Weesperstraat aan de Nieuwe Prinsengracht. De parkeergarage is moeilijk te vinden zelfs met een navigator en dus moeilijk bereikbaar omdat het staat aan (doodlopende weg) verlenging van de Nieuwe Prinsengracht waar niet duidelijk is van de weg de ingang te vinden. Eenmaal je daar voor de deur staat dan is het heel makkelijk. Op de site is de loopafstand naar je bestemming in minuten aangegeven maar in de praktijk is het ongeveer twee keer langer duren om te lopen van de parkeergarage naar je bestemming.Wij hebben ongeveer een half uurtje gelopen naar de bestemming. De parkeerkosten zijn zeer voordelig. Voor bijna 3 uur parkeren kost het nog geen 5 euro na aftrek van de tegoed. Volgende keer kost 3,25 euro per uur. Elders normaal parkeren in centrum Amsterdam kost je 6-7 euro per uur.

Prima garage. Beperkt plek. Zie website parkbee voor beschikbare plekken. Doorrijhoogte 195.

Value for money, but a bit cramped