Maak kennis met ParkBee: 12 maart gratis parkeren

1 maart 2016

Hoi,

Wij zijn ParkBee.
Wij maken parkeergarages van bedrijven toegankelijk voor het grote publiek en bieden daarmee betaalbaar en gemakkelijk parkeren op toplocaties. Maak kennis met ParkBee: kom op zaterdag 12 maart gratis parkeren.

Op 12 maart zijn onze parkeergarages in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Breda voor één dag gratis toegankelijk. Bij ParkBee sta je veilig en gemakkelijk geparkeerd met één druk op de knop in de Parkmobile App. Bovendien is ParkBee altijd goedkoper dan het straattarief. Zo betaal je bijvoorbeeld in Amsterdam aan de Overtoom of in Rotterdam naast de Markthal slechts 2 Euro per uur en maximaal 10 Euro per dag. Maar op zaterdag 12 maart is het écht feest: dan kan jij de hele dag gratis parkeren in het hartje van de stad.

Let goed op voor welke parkeergarages dit geldt en kijk in de onderstaande lijst waar jij gratis kan parkeren. Hieronder vind je ook meer uitleg over hoe ParkBee werkt. De ParkBee garages zijn alleen toegankelijk met gebruik van de Parkmobile App. We hopen je te zien bij een van de onderstaande ParkBee garages op 12 maart.

Tot dan!

 

Team ParkBee

Waar kan je gratis parkeren?

Bij onderstaande parkeergarages kun je op 12 maart gratis parkeren:

Amsterdam

Rotterdam

Den Haag

Breda

 

VOL = VOL

Let op: sommige garages hebben helaas een beperkte capaciteit. Bij de garages Amsterdam – Westerdok, Den Haag – Centraal Station, Breda Centrum, heb je de minste kans dat de garage vol is. 

Zo werkt ParkBee

Als je nog geen Parkmobile gebruiker bent, download de gratis Parkmobile App. Op de locatie open je dan gemakkelijk de slagboom:

 

Hoe werkt het

  1. Navigeer via de kaart naar de ParkBee garage en rij tot aan de slagboom.
  2. Selecteer de garage in de Parkmobile App, via de kaart of met het zonenummer en druk op ‘Open Slagboom’
    De parkeeractie begint.
  3. Bij het uitrijden druk je weer op ‘Open Slagboom’ in de Parkmobile App en de parkeeractie stopt automatisch.

>> Kijk voor meer informatie op de homepage.