2e paasdag parkeren Rotterdam Alexandrium

22 maart 2016

Parkeergarage Alexandrium, te betreden met de Parkmobile App!

Ga je op 2e paasdag een gezellig dagje naar Shopping Center Alexandrium of Woonmall Alexandrium? Voorkom wachten in een lange file, parkeer met de Parkmobile App bij de ParkBee – Alexandrium parkeergarage! De parkeergarage is eenvoudig te bereiken vanaf de A20 en ligt op nog geen minuut lopen van het shopping Center en op slechts 5 minuten lopen van Woonmall Alexandrium. De parkeergarage is gevestigd op de hoek van het Shopping Center, in de bocht van de Watermanweg (zie map). Open terplekke de Parkmobile App, selecteer het oranje huisje en parkeer gemakkelijk en goedkoop bij ParkBee. >>lees meer

Sta niet in de file op je vrije dag!

2e paasdag is een van de drukst bezochte dagen bij Alexandrium, wat zorgt voor grote files. Voorkom dit lange wachten en geniet van je vrije maandag. Gebruik de Parkmobile App om te parkeren bij ParkBee – Alexandrium.

Wil jij 2e paasdag gratis parkeren? Registreer je hier en ontvang tegoed voor één dag gratis parkeren (t.w.v. 10 euro).