Hoe werkt ParkBee?

24 maart 2016

Hoe werkt ParkBee dan??

We krijgen die vraag regelmatig, ‘ik druk op de knop in de Parkmobile of Park-line app, en dan?’

Dan gebeurt er heel wat. Daar komt ‘ie:

De Parkmobile of Park-line app stuurt een signaal naar de Parkmobile of Park-line server om de gebruiker te verifiëren. Het signaal wordt daarna doorgestuurd naar de server van ParkBee aan de andere kant van de wereld. De beschikbaarheid van de garage wordt gecontroleerd op het cloudplatform van ParkBee. Bij akkoord wordt de slagboom of toegangsdeur automatisch geopend, doordat er een signaal  wordt gestuurd naar de speciale ParkBee hardware  in de slagboom, hek of de deur. Je kunt naar binnen en er wordt meteen ook een signaal terug gestuurd via de Parkmobile of Park-line server naar de app zodat de betaling start. En dat alles in een fractie van een seconde!

Check hier een toffe infographic van de werking van ParkBee.

Parking has never BEEn so good 🙂

Check hier al onze parkeergarages, of registreer je hier en krijg 5,- euro parkeertegoed!

Screen Shot 2016-04-12 at 16.33.52