Op Koningsdag parkeren bij ParkBee in Amsterdam

21 april 2016

Koningsdag regen

Na een jaar gewacht te hebben op een van de gezelligste dagen van het jaar, staat menig Hollander nu te popelen om z’n oranje feestpak uit de kast te trekken, z’n spaarpot om te keren en de oranje strepen op de wangen te schminken. De stemming zit er al goed in, echter de weersverwachting zit dit jaar niet mee. Om zo droog mogelijk bij jouw event in Amsterdam aan te komen, pak je de auto en parkeer je in een van de nabijgelegen ParkBee garages, al vanaf 10,- euro per dag.

ParkBee Overtoom

Naast het Vondelpark kun je de auto parkeren bij ParkBee Overtoom, voor slechts 2,- euro per uur en 10,- euro per 24-uur. Vanaf deze ParkBee locatie ben je binnen 3 minuten op de Vrijmarkt in het Vondelpark. Ook stap je zo in de oranjestoet die zich verplaatst richting het Museumplein en Leidseplein waar diverse evenementen omheen worden georganiseerd. Navigeer naar Tweede Constantijn Huygensstraat 4 en open de garage via de Parkmobile App.

ParkBee Weesperstraat

Voor slechts 2,50 euro per uur en 15,- euro per dag parkeer je de auto bij ParkBee Weesperstraat, net buiten de afzettingen tijdens Koningsdag. Vanuit hier kom je gemakkelijk bij het Waterlooplein waar Koningsdag@Waterloo wordt georganiseerd. Ook feesten als Kingsday Amstelveld, Terug naar Toen en Disco d’Orange liggen op loopafstand (5 min.) van deze garage. Voor familie-activiteiten kan je terecht bij het Frederiksplein op het plein en het Artisplein. Navigeer naar Nieuwe Prinsengracht 75 en gebruik de Parkmobile App om de garage te openen.

ParkBee Westerdok

Ga je richting een van de events bij IJdok of in Noord? Dan kan je bij ParkBee Westerdok gemakkelijk je auto parkeren voor slechts 2,- euro per uur en 10,- euro per dag. Bekende feesten hier in de buurt zijn het Kingsday Cruise Festival of de Bom Voyage Kingsday party. Navigeer naar Grote Bickersstraat 74. Als je voor het hek staat, open je de Parkmobile App en druk je op ‘open slagboom’.

Parking has never BEEn so good.

Check hier al onze parkeergarages, of registreer je hier en krijg 10 euro parkeertegoed!