Gratis parkeren op 7 mei in Amersfoort bij ParkBee

28 april 2016

Op zaterdag 7 mei biedt ParkBee gratis parkeren aan in de twee nieuwe ParkBee parkeergarages in Amersfoort. Maak kennis met ParkBee en kom op zaterdag 7 mei gratis parkeren met de Parkmobile App.

Omdat we jou graag willen introduceren met ParkBee in Amersfoort, kan je op zaterdag 7 mei voor één dag gratis parkeren in Amersfoort bij ParkBee. Dit kan bij ParkBee Station-Amersfoort (Piet Mondriaanplein 59) en ParkBee Amersfoort-Centrum (Stadsring 15).

Sinds half april zijn deze twee nieuwe ParkBee locaties geopend. Hierdoor kunnen alle Parkmobile gebruikers nu gemakkelijk bij het Centraal Station of in het centrum van Amersfoort parkeren. Normaal gesproken kan je bij ParkBee voor 1,50 euro per uur of maximaal 10,- euro per dag parkeren in de garages van ParkBee, een stuk goedkoper dan de nabijgelegen parkeergarages of op straat parkeren. Op 7 mei zijn deze twee garages ter introductie zelfs gratis toegankelijk. Bij ParkBee sta je veilig en gemakkelijk geparkeerd met één druk op de knop in de Parkmobile App.

ParkBee Amersfoort-Station

De ParkBee garage Amersfoort-Station ligt op loopafstand (1 min) naast het NS-Station Amersfoort. Hier kan je gemakkelijk je auto parkeren als je doorreist vanaf dit station. Ook Pathé Amersfoort ligt op loopafstand van deze garage (7 min). Voor een avondje naar de film parkeer je dus gemakkelijk en betaalbaar bij ParkBee Station Amersfoort.

ParkBee Amersfoort-Centrum

Middenin het centrum van Amersfoort bevindt zich de parkeergarage ParkBee Amersfoort-Centrum. Op slechts 3 minuten loopafstand geeft deze parkeergarage de mogelijkheid om betaalbaar je auto middenin de stad te parkeren tijdens een dagje shoppen in Amersfoort centrum. Rondom deze ParkBee parkeerlocatie liggen 2 bioscopen waar je voor een avondje naar de film kan parkeren. Voor een culinaire avond parkeer je op 5 minuten loopafstand van onder andere Restaurant El Ternero, Bistro ’t Kannetje en Restaurant Blok’s. Of wil een cultureel dagje uit? Dan kan je bij ParkBee betaalbaar je auto parkeren voor een bezoek aan Museum Flehite of de eeuwenoude Koppelpoort.

Navigeer naar het adres van de garage (voor Amersfoort Station: Piet Mondriaanplein 59, voor Amersfoort-Centrum Stadsring 15) en gebruik de Parkmobile App om de garage waar jij wilt parkeren te openen. De ParkBee garages zijn alleen toegankelijk met gebruik van de Parkmobile App.

We zien je graag op 7 mei in Amersfoort.

Tot dan!