Gratis parkeren op 28 mei in Groningen bij ParkBee

20 mei 2016

Op zaterdag 28 mei biedt ParkBee gratis parkeren aan in de twee nieuwe ParkBee parkeergarages in Groningen. Maak kennis met ParkBee en kom op zaterdag 28 mei gratis parkeren met de Parkmobile App.

Omdat we jou graag willen introduceren met ParkBee in Groningen, kan je op zaterdag 28 mei voor één dag gratis parkeren in Groningen bij ParkBee. Dit kan bij ParkBee – Groningen Station (Stationsplein 7) en ParkBee – Eendrachtskanaal (Eendrachtskade Zuidzijde 2).

Sinds half april zijn deze twee nieuwe ParkBee locaties geopend. Hierdoor kunnen alle Parkmobile gebruikers nu gemakkelijk bij het Centraal Station of in het centrum van Groningen parkeren. Normaal gesproken kan je bij ParkBee voor 1,50 euro per uur of maximaal 10,- euro per dag parkeren in de garages van ParkBee, een stuk goedkoper dan de nabijgelegen parkeergarages of op straat parkeren. Op 28 mei zijn deze twee garages ter introductie zelfs gratis toegankelijk. Bij ParkBee sta je veilig en gemakkelijk geparkeerd met één druk op de knop in de Parkmobile App.

ParkBee – Groningen Station

De ParkBee garage Groningen-Station ligt op loopafstand (1 min) naast het NS-Station Groningen. Hier kan je gemakkelijk je auto parkeren als je doorreist vanaf dit station. Ook het Gemeentemuseum Groningen ligt op loopafstand van deze garage (2 min). Voor een cultureel dagje uit parkeer je dus gemakkelijk en betaalbaar bij ParkBee Station Groningen. Ook Pathé Groningen Gedempte Zuiderdiep ligt op loopafstand (7 min) van deze garage. Hierdoor kan jij lekker voordelig vlakbij Pathé Groningen parkeren.

ParkBee – Eendrachtskanaal

Middenin het centrum van Groningen bevindt zich de parkeergarage ParkBee – Eendrachtskanaal. Vlak naast de net geopende Primark en op slechts 5 minuten loopafstand kan je in deze parkeergarage vlakbij de Vismarkt parkeren tijdens een dagje shoppen in Groningen centrum. Voor een culinaire avond parkeer je op 5 minuten loopafstand van onder andere Huize Maas, Humphry’s, de Drie Gezusters of Cantina Mexicana. Of wil je een cultureel dagje uit? Dan kan je bij ParkBee betaalbaar je auto parkeren voor een bezoek aan het Stripmuseum het Noordelijk Scheepmuseum.

Navigeer naar het adres van de garage (voor ParkBee – Groningen Station: Stationsplein 7, voor ParkBee – Eendrachtskanaal: Eendrachtskade Zuidzijde 2) en gebruik de Parkmobile App om de garage waar jij wilt parkeren te openen. De ParkBee garages zijn alleen toegankelijk met gebruik van de Parkmobile App.

We verwelkomen je graag op 28 mei in Groningen!  

Tot dan!