Bezoek ParkBee op de Provada op dinsdag 7 juni

30 mei 2016

Golden foil Top View Parking lot design. Many cars parked on black background. Vector Illustration.

ParkBee op de Provada
Geld verdienen met leegstaande parkeerplekken: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Echter, ParkBee heeft dit al aan meerdere vastgoedeigenaren al kunnen bewijzen. Dit jaar staat ParkBee met Holland ConTech op de Provada Future met een stand, waar vastgoedeigenaren zelf de waarde van hun parkeerplekken kunnen inzien. Ook benieuwd naar hoeveel extra inkomsten jouw parkeerplekken kunnen opbrengen? Kom dan langs op dinsdag 7 juni in Hal 9 bij stand 9. Heb je nog geen toengangsbewijs voor de Provada? Klik hier voor tickets.

Benutten van leegstaande parkeerplekken
ParkBee maakt parkeerplaatsen van kantoorpanden beschikbaar voor het grote publiek via de Parkmobile App. In 2013 realiseerden Jian Jiang en Tom Buchmann dat deze parkeerplaatsen, grotendeels in het centrum van de stad, ‘s avonds en in het weekend leegstaan: een mooie kans om het grote parkeerprobleem in steden tegen te gaan en een gemiste kans voor de gebouweigenaren op extra inkomsten. Daarom besloten Jian en Tom deze parkeerplekken toegankelijk te maken voor het grote publiek en richtten ParkBee op.

Sinds de launch in het najaar van 2015 zijn al ruim 30 vastgoedeigenaren met ParkBee in zee gegaan. Steeds meer vastgoedeigenaren zien in dat de leegstaande parkeerplaatsen nuttig zijn voor vele parkeerders in de drukke binnensteden. Daarnaast is het ook nog leuke en snel gerealiseerde bijverdienste.  

Nadat het contract met de vastgoedeigenaar wordt getekend, installeert ParkBee een systeem in de slagboom dat toegang biedt tot de garage. Vervolgens zet ParkBee organiseert marketingcampagnes waardoor de garage zo snel mogelijk goed wordt bezocht door het grote publiek.

Holland Contech
Dankzij Holland Contech staat ParkBee op Provada Future. Deze partner is een matchmaker voor de bouwsector. Startups zijn op zoek naar klanten en bedrijven naar vernieuwing en innovaties en Holland Contech brengt deze partijen bij elkaar. Op de Provada Future bieden zij startups zoals ParkBee een podium voor hun innovatieconcepten. Meer informatie over Holland Contech vind je
hier.

Lukt het je niet om aanwezig te zijn tijdens Provada Future, maar wil je toch weten hoeveel jouw parkeerplekken waard zijn? Neem dan contact op met een van onze collega’s via: h.dersjant@parkbee.com en kom er vandaag nog achter hoeveel extra inkomsten jij kan binnenhalen met je kantoorgarage. Voor meer informatie kijk op https://parkbee.com/word-verhuurder.