Gratis parkeren op 25 juni in Den Haag bij ParkBee

17 juni 2016

***LET OP! BIJ PARKBEE GARAGES KAN JE ALLEEN MET DE PARKMOBILE APP PARKEREN!!**

Op zaterdag 25 juni biedt ParkBee gratis parkeren aan in de ParkBee parkeergarages in Den Haag. Maak kennis met ParkBee en kom op zaterdag 25 juni gratis parkeren met de Parkmobile App.

Omdat we jou graag willen introduceren met ParkBee in Den Haag, kan je op zaterdag 25 juni voor één dag gratis parkeren bij ParkBee. Dit kan bij ParkBee Den Haag Centraal (Schedeldoekshaven 101) en ParkBee Lange Voorhout (Kazernestraat 15).

ParkBee Den Haag Centraal is al langere tijd toegankelijk, maar sinds april kunnen Parkmobile gebruikers nu ook parkeren bij ParkBee Lange Voorhout. Normaal gesproken parkeer je bij de ParkBee garages vanaf 1,50 euro per uur en maximaal 10 euro per dag, een stuk goedkoper dan de nabijgelegen parkeergarages of op straat parkeren. Op 25 juni zijn deze twee garages ter introductie zelfs gratis toegankelijk. Bij ParkBee sta je veilig en gemakkelijk geparkeerd met één druk op de knop in de Parkmobile App.

ParkBee Den Haag Centraal
De ParkBee garage Den Haag Centraal ligt op loopafstand (5 min) van zowel Den Haag Centraal als het Plein. Hier kan je gemakkelijk je auto parkeren als je doorreist vanaf dit station of een dagje wilt shoppen in de binnenstad van Den Haag. Ook het Spui is op loopafstand, waardoor naar de film gaan nu wel heel aantrekkelijk wordt. Voor een heerlijke dag in de Hofstad parkeer je hier dus gemakkelijk en gratis. Navigeer naar Schedeldoekshaven 101 en gebruik de Parkmobile App om de slagboom te openen.

ParkBee Lange Voorhout
Vlak naast de Hofvijver en middenin de binnenstad van Den Haag bevindt zich de ParkBee garage Lange Voorhout. Binnen 5 minuten sta je in De Passage of bij het Museum de  Mesdag Collectie. Geniet nog meer van je culturele dag of dagje shoppen door gratis te parkeren bij ParkBee Lange Voorhout. Navigeer naar Kazernestraat 15 en open de garage via de Parkmobile App.

Veteranendag
Op 25 juni vindt de jaarlijkse nationale Veteranendag plaats in Den Haag. Breng jij een bezoek aan dit eervolle evenement? Parkeer dan op deze dag gratis bij de garage ParkBee Lange Voorhout of ParkBee Den Haag Centraal via de Parkmobile App. Let op! Vanwege Nationale Veteranendag verwachten we dat de garages snel zijn vol geparkeerd. Ben daarom op tijd bij een van de ParkBee garages om tijdens Veteranendag gratis te parkeren.

Navigeer naar het adres van de garage (voor ParkBee Den Haag Centraal: Schedeldoekshaven 101, ter hoogte van Zwarteweg 60, voor ParkBee Lange Voorhout: Kazernestraat 15) en gebruik de Parkmobile App om de garage waar jij wilt parkeren te openen. De ParkBee garages zijn alleen toegankelijk met gebruik van de Parkmobile App.


We verwelkomen je graag op 25 juni in Den Haag!  

***LET OP! BIJ PARKBEE GARAGES KAN JE ALLEEN MET DE PARKMOBILE APP PARKEREN!!**