New-BEE garage in Amsterdam: ParkBee Westerpark

16 augustus 2016

Het is weer zover! ParkBee heeft er een nieuwe garage bij in Amsterdam. En wel bij het Westerpark, de locatie waar het vrijwel onmogelijk is om tegen een voordelig tarief een geschikte parkeerplaats te vinden voor je auto. Bij ParkBee Westerpark parkeer je voor slechts 1,75 euro per uur en max. 10 euro per dag. Daarmee biedt ParkBee nóg meer voordelige parkeerplekken in Amsterdam.

In samenwerking met het unieke project Westpark West, is deze ParkBee garage beschikbaar voor alle Parkmobile en Park-line gebruikers. De parkeergarage ligt aan het Westerpark, naast het oude ING hoofdkantoor aan de Haarlemmerweg 504. De garage ligt op slechts 10 minuten lopen van de Westergasfabriek en de Westerunie. Ook restaurant Mossel & Gin is hier gevestigd, waardoor je nu gemakkelijk op een korte loopafstand van het restaurant parkeert. ParkBee Westerpark is 24-uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week.

Let op!
ParkBee parkeergarages zijn alleen toegankelijk met de Parkmobile en de Park-line App. Download de App in jouw App Store en navigeer gemakkelijk via onderstaande kaart naar de parkeergarage. Lees hier hoe parkeren bij ParkBee garages met de Parkmobile en de Park-line App werkt.

Screen Shot 2016-08-16 at 11.30.21 AM