ParkBee is finalist MIPIM startup competitie

24 oktober 2016

 

ParkBee winnaar MIPIM UK startup competition

Van 19 tot 21 oktober hadden we een stand op Engeland’s grootste vastgoed event: MIPIM UK. ParkBee nam deel uit van het Innovatie Forum waar startups uit Europa hun nieuwste innovaties lieten zien aan de vastgoed industrie.

 

Naast dat wij deelnamen aan het Innovation Forum, namen we ook deel in de MIPIM startup competitie. Negen Europese startups presenteerden hun innovaties die binnenkort de vastgoed industrie zullen veranderen. ParkBee was gekozen om te pitchen in de categorie Stad. Onze parkeeroplossing trok de jury’s aandacht en werd geselecteerd om op de finale in Cannes te pitchen. CANNES, HERE WE COME!

 

 

Hieronder kun je de pitches bekijken, ParkBee vind je rond minuut 45.

Video MIPIM pitches

 

ParkBee winner MIPIM UK startup competition

 

From October 19th till October 21th, we attended UK’s biggest real estate event in London: MIPIM UK. ParkBee was part of the Innovation Forum where start-ups from Europe displayed their innovations to the real estate industry.

 

Besides being part of the Innovation Forum, we also participated in the MIPIM start-up competition. Nine European start-ups pitched their innovations that will soon change the real estate industry. ParkBee was selected to pitch her solution in the City category. Our parking solution caught the jury’s attention and they decided to sent ParkBee to the finals in Cannes, France. CANNES, HERE WE COME!

 


Below you can find the pitches of the start-ups, ParkBee presents around the 45th minute.

Video MIPIM pitches