Gratis parkeren in Arnhem

4 november 2016

Gratis parkeren in Arnhem op 8 & 12 november


Update: deze parkeerlocaties zijn permanent gesloten!

ParkBee heeft twee locaties in het centrum van Arnhem: ParkBee – Musispark en ParkBee – Velperplein. Hierdoor kunnen alle Parkmobile en Park-line gebruikers nu gemakkelijk en betaalbaar in het centrum van Arnhem parkeren. Omdat we jou graag willen introduceren met ParkBee in Arnhem, kun je op de volgende dagen gratis met de garages kennismaken:

Bij ParkBee sta je een stuk goedkoper dan de nabijgelegen parkeergarages of op straat parkeren. Parkeer veilig en gemakkelijk met één druk op de knop in de Parkmobile of Park-line App.

ParkBee Musispark

De ParkBee garage Musispark ligt op recht tegenover het Musispark en Concertgebouw Musis. Ook het winkelgebied is vlakbij. Binnen 5 minuten sta je op de Roggestraat of in het Musiskwartier. Voor een lekker dagje in de stad parkeer je nu dus gemakkelijk en betaalbaar bij ParkBee Musispark en op zaterdag 12 november dus gratis.

Navigeer naar Velperbuitensingel 6 en gebruik de Parkmobile of de Park-line App om de slagboom te openen. De ParkBee garages zijn alleen toegankelijk met gebruik van de Parkmobile of Park-line App.

ParkBee Velperplein

Bij ParkBee Verpelplein kan je ook met ParkBee parkeren via de Parkmobile App. Deze garage is toegankelijk voor het reguliere tarief 2,20 euro per uur en maximaal 10 euro per dag. Bij deze parkeergarage parkeer je op dinsdag 8 november de hele dag gratis.